Smulpaj med päron och havregryn

Gluten och laktosfritt

Ingredienser

  • 150 g margarin mjölkfritt
  • 4 msk socker
  • 2 dl Ljust basmjöl glutenfritt
  • 2 dl havregryn
  • 4 päron
  • ca 2 tsk kanel
  • Instruktioner

    1. Smält margarinet och rör ner socker, kanel, basmjöl och havregryn. Blanda till en grynig massa. Skala päronen och kärna ur och skär dom i klyftor. Lägg ut klyftorna i en smord pajform och fördela smuldegen över päronen.
    2. Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 min i 200°, tills pajen har fått färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Radium 26 juni 2008

    är havregryn glutenfritt? :O

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben