Smulpaj med räkor

Serverar: 2 portioner

Bra tips om du vill äta smalt

Ingredienser

  • 100 g skalade räkor
  • ½ strimlad purjolök
  • 1 strimlad paprika
  • 1 tsk smör
  • 250 g broccolibuketter
  • 2 ägg
  • 1 dl mjölk
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 krm riven muskot
  • Smuldeg
  • 15 g smält smör
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl riven ost, 17 %
  • Instruktioner

    1. Sätt ugn på 200°
    2. Lägg räkorna i smord form. Fräs purjon och paprikan mjukt i smör. Koka broccolin mjuk. Vispa ihop ägg, mjölk, salt, peppar och muskot. Blanda grönsaker och äggstaning i formen. Blanda smuldegen och strö över. Grädda i ca 30 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    flabban 27 maj 2012

    Mycket gott. En bra kvällsrätt. Högsta betyg. Tack för ett bra recept

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben