Snabb biff med ädelostgrädde

Serverar: 4 portioner

Snabbt, enkelt och gott!

Ingredienser

  • 8 skivor lövbiff ca 500 g
  • 1 purjolök
  • 50 g ädelost
  • 2 dl vispgrädde
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk potatismjöl
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Skär lövbiffen i strimlor. Skölj och strimla purjolöken. Varva lök och kött i en smord ungnssäker form. Mosa ädelosten och blanda den med grädde salt, peppar i en kastrull. Låt det koka upp. Rör ner potatismjölet. Häll blandningen över köttet. Stek i ugnen ca 25 minuter.
    3. Servera med pressad potatis eller ris och en god sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben