Snabb broccolipaj

Serverar: 4 portioner

Varför alltid ha pajdegen i botten? Här lägger vi en smuldeg ovanpå fyllningen, vilket sparar tid, men blir lika gott. Denna paj är bara så goooood !!!!!!

Ingredienser

  • 300 g broccolibuketter
  • 4 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 2 dl riven ost
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 dl vetemjöl
  • 75 g smör
  • Instruktioner

    1. Lägg den tinade broccolin i en smord pajform. Vispa ihop ägg, mjölk, ost, salt och peppar och häll över.
    2. Grädda i ugnen 225 grader i 10 minuter.
    3. Hacka under tiden mjöl och smör till en smuldeg. Bred ut smuldegen ovanpå pajfyllningen och grädda i 15 minuter till.
    4. Enkelt, eller hur?

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben