Snabb fiskpanna

Serverar: 2-3 portioner

Enkelt recept med lågt GI.

Ingredienser

  • 400 g vit fiskfilé t.ex. torsk, hoki, sej
  • 300 g frysta wokgrönsaker (och/eller det du har hemma som t.ex. morötter, paprika, zucchini etc)
  • Olja till stekning
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Servering
  • ½ dl turkisk yoghurt /matyoghurt
  • ev. persilja
  • Instruktioner

    Tina fisken. Hetta upp en stekpanna med olivolja. Lägg i fiskfiléerna. Salta och peppra. Stek några minuter. Häll på wokgrönsakerna och salta lite. Låt steka tills fisken är genomstekt och grönsakerna varma. Servera med en klick yoghurt och ev. persilja.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben