Snabb kycklingpanna

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Max 20 min.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 stor röd paprika
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk malen ingefära
  • 4 skivor ananas
  • 2 dl av ananasjuicen
  • 2 tsk maizena
  • 2 tsk soja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléerna och paprikan i strimlor. Fräs kycklingköttet i oljan i en stek- eller wokpanna på ganska stark värme. Sänk värmen, strö över ingefära och paprika. Låt fräsa ett par minuter.
    2. Låt ananasskivorna rinna av och skär dom i bitar. Lägg dem i pannan. Blanda juicen med maizena och soja. Häll blandningen under omrörning i pannan och låt koka upp. Smaksätt med salt och peppar.
    3. Servera med ris eller äggnudlar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben