Snabb muslilimpa med lingonsylt

Serverar: 1 portioner

Musli i brödet gör det extra fiberrikt och gott. Denna limpa är väldigt lättbakad och med en god smak av musli och lingonsylt.

Ingredienser

  • 6 dl vetemjöl
  • 3 dl musli
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1 ½ tsk salt
  • 5 dl filmjölk
  • 1 dl lingonsylt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 180 grader.
    2. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt filmjölken och blanda ordentligt. Rör till sist i lingonsylten försiktigt.
    3. Häll smeten i en limpform, ca 1½ liter, klädd med bakplåtspapper. Grädda limpan längst ner i ugnen i ca 1 timme. Låt den svalna i formen.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben