Snabb röd coleslow med sting

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Blev sugen på coleslow men hade ingen vitkål hemma, men en burk rödkål. Det blev en riktig hit och snabbt gick det och inte blev hela köket fullt med vitkål heller.

Ingredienser

  • 1 burk 550 g strimlad rödkål
  • 1 burk 227 g, krossad ananas
  • 1 ½ dl majonnäs
  • 5 msk gräddfil
  • 2 tsk italiensk örtkrydda
  • 1 tsk torkad ingefära
  • 1 tsk vitpeppar
  • 1 tsk chilipeppar
  • Instruktioner

    Låt rödkålen rinna av i en sil, ta därefter en näve och krama ur ordentligt och lägg i en bunke. Fortsätt så till all rödkål är i bunken. Gör likadant med den krossade ananasen. Blanda majonnäs och gräddfil och rör ned i rödkål- och ananasblandningen. Krydda och rör runt ordentligt, låt stå kallt en stund innan servering.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben