Snabb viltskavspanna med pasta

Serverar: 4 portioner

Snubblade över receptet via en bekant i västernorrland och det är väldigt gott och enkelt

Ingredienser

  • 1 ask tärnad bacon
  • 1 pkt viltskav
  • 1 hackad lök
  • 1 köttbuljongstärning
  • ca: 2 msk vanlig senap
  • 1 burk/tetra krossade tomater
  • 1 burk creme fraiche
  • Örtsalt
  • Svartpeppar
  • Timjan
  • Instruktioner

    1. Fräs först baconet sprött och knaprigt och tag upp det ur pannan. Därefter viltskav och lök. Tillsätt buljongtärning, senap och tomat. Koka upp, rör i creme fraiche och bacon, låt puttra några minuter och smaka av.
    2. Gott till nykokt pasta med ricen västerbottenost. Något grönt, som broccoli eller brytbönor passar också till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben