Snabb viltskavspanna med pasta

Serverar: 4 portioner

Har inte provat ännu.

Ingredienser

  • 1 ask tärnat bacon
  • 1 pkt viltskav
  • 1 hackad lök
  • 1 köttbuljongstärning
  • Ca 2 msk vanlig senap
  • 1 burk / tetra krossade tomater
  • 1 burk lätt créme fraiche
  • Örtsalt
  • Svartpeppar
  • Timjan
  • Instruktioner

    1. Fräs först baconet sprött och knaprigt och tag upp det ur pannan. Därefter viltskav och lök. Tillsätt buljongstärning, senap och tomat. Koka upp, rör i créme fraiche och bacon, puttra några minuter och smaka av.
    2. Gott till nykokt pasta med riven västerbotten ost. Något grönt, som broccoli eller brytbönor passar också till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben