Snabb vinbärskaka med kokosflingor

Serverar: 10-12 portioner

Gräddas på ca 20 minuter.

Ingredienser

  • 125 g smör
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 dl kokosflingor
  • 100 g röda vinbär
  • Instruktioner

    Smält smöret i en kastrull. Blanda i socker och ägg. Blanda mjöl, vanijsocker och kokosflingor och tilsätt under omrörning. Bred ut smeten i en rund bakplåtsklädd form ( ca 24 cm diameter ) Strö över rensade vinbär. Grädda i 175 grader ca 15-20 minuter. Kakan ska vara seg i mitten.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben