Snabba Pain au chocolat

Serverar: 8 portioner

Fransk favoritbulle som går snabbt att göra! Glutenfria och laktosfria.

Ingredienser

  • 500 g glutenfri smördeg, Fria
  • Fyllning
  • 100 g mörk choklad (kolla att den är laktosfri och glutenfri)
  • 1 ägg
  • 3 msk flagad mandel
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Tina smördegen. Kavla lätt, låt degen vara ca 7-8 cm tjock. Dela i kvadrater. Skär chokladen i 8 stavar. Lägg en stav choklad på varje smördegsruta. Rulla samman och lägg på bakplåtspapper.
    3. Pensla med ägg och strö över flagad mandel. Ställ i i ugnen och grädda bröden ca 12 minuter.

    Liknande recept

    4.3
    15 min
    6-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben