Snabbkakor med dajm
Cocos, havregryn och daim. Jättegod blandning och snabbt gick det.
Ingredienser
2 dl cocosflingor
2 dl havregryn
0,5 dl socker
100 g smält margarin
150 g daimkulor
Instruktioner
Blanda samman alla ingredienserna och se till att margarinet har svalnat.
Fördela smeten i små pappersformar.
Grädda i ca 10 minuter i 175 grader, eller tills kakorna är gyllenbruna.
Liknande recept
Rulltårta fylld med grädde och dajm
4.6
40 min
8-10
4
Daimkladdkaka (dajm)
4.3
18 min
6-8
6
Rulltårta med dajm
5
1
Lättlagad dajm
3.5
15 min
20
1
Choklad- och arraksrutor med nougat och dajm
4.9
8
Dajmaren
5
30 min
7-8
1
Nöttårta med dajm
8
1
Journalistens snabbkaka
30 min
25
Dajm&vaniljglass
5
1 d 15 min
6-8
2
Kommentarer (1)
nallebjorn
9 december 2009
jag undrar hur många det blir?
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
jag undrar hur många det blir?