Snabbkakor med dajm

Cocos, havregryn och daim. Jättegod blandning och snabbt gick det.

Ingredienser

  • 2 dl cocosflingor
  • 2 dl havregryn
  • 0,5 dl socker
  • 100 g smält margarin
  • 150 g daimkulor
  • Instruktioner

    1. Blanda samman alla ingredienserna och se till att margarinet har svalnat.
    2. Fördela smeten i små pappersformar.
    3. Grädda i ca 10 minuter i 175 grader, eller tills kakorna är gyllenbruna.

    Liknande recept

    3.5
    15 min
    20
    1
    5
    30 min
    7-8
    1
    5
    1 d 15 min
    6-8
    2

    Kommentarer (1)

    nallebjorn 9 december 2009

    jag undrar hur många det blir?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben