Kakan som prövar din karaktär. Denna skall nämligen stå några timmar eller helst till dagen efter.
Ingredienser
2 ägg
1 ½ dl mjöl
1 msk vaniljsocker
2,75 dl socker
4 msk kakao
100 g smält margarin
200 g marabou dajm
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser förutom chokladen. Vispa inte.
Häll smeten i en lite mindre springform än den "normal" stora.
Tryck i chokladbitar.
Grädda i 175 grader i 23 minuter i nedre delen av ugnen. Kakan är lös och " rinnig" när man tar ut den, det ska vara så.
Låt den stå kallt några timmar eller helst tills dagen efter, då är den perfekt.
- Har du inte en mindre springform så rekommenderar jag att göra en och en halv sats av kakan och grädda enligt receptet.
Njut den med en klick grädde.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Glass-för stora och små
Numera är det en självklarhet att vi kan äta glass mest varje dag o...
Enkel hemgjord glass
Egentligen krävs det ganska mycket tid samt en glassmaskin för att kun...
Den var jätte god. Kommer att göra den många gånger. Tack för receptet...Full pott från mig...