Snäckor med fin laxsås

Serverar: 4 portioner

Fixa pastasås av färdigköpt soppa, det blir hur gott som helst!

Ingredienser

  • Ca 300 g pastasnäckor
  • 1 burk hummersoppa
  • 1½ dl matlagningsgrädde
  • 400 g laxfilé
  • 150 g sockerärter
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enl anvisningen på förpackningen.
    2. Blanda soppa och grädde i en kastrull. Låt koka upp. Skär skinnet av laxen och ta bort eventuella ben. Tärna laxköttet. Låt fisken sjuda i såsen ca 5 minuter. Lägg i sockerärterna och låt dem bli varma i såsen. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera med nykokt pasta.
    4. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben