Sockerfri sockerkaka

en otroligt bra sockerfri sockerkaka den blir t.o.m vacker vilket kan vara svårt när det inte är vanligt socker

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 125 g Diabetsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 50 g vetemjöl
  • 50 g potatismjöl
  • Instruktioner

    Vispa Ägg + Diabet i ca 10 min blanda bakpulver+vetemjöl+potatismjöl sikta i mjölet i äggsmeten häll i rund smörad+bröad sockerkaksform ställ in formen i KALL ugn slå på värmen 200grader grädda i ca 30 min

    Liknande recept

    4.8
    1 h
    20
    8
    4.7
    1 h
    7-15
    10

    Kommentarer (3)

    DevourMe 13 juni 2008

    kan man använda flytande sötningsmedel? istället för sockret?

    Moniita 6 september 2008

    Kan man använda flytandesötningsmedel istället för socker?

    Sprock 1 juli 2009

    Vad är diabetessocker? typ sötningsmedel?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben