Sockerfria hallon & lakritsremmar

Serverar: 1 portioner

Tid: 6 timmar

Sockerfria godisremmar som även går att göra helt Raw genom att ändra gradantalet på ugnen till 40-45 grader, och då öka tillagningstiden. Fantastiskt goda!

Ingredienser

  • 3 dl frysta hallon
  • 1 msk raw agave
  • 1 msk honung
  • 1 tsk lakritspulver (jag använder detta, köp på Ecoist men går att köpa via länken)
  • 1 krm vaniljpulver
  • Instruktioner

    1. Börja med att sätta på ugnen på 80 grader (eller lägre för att hålla dem helt raw) ta fram en plåt med ett bakplåtspapper och smörj in den med kokosolja. Blanda samtliga ingredienser i en matberedare, jag behöll hallonen frysta och mixade några omgångar tills allting var väl blandat. Du får skrapa ner smeten från kanterna några gånger medan du mixar.
    2. Häll sedan över smeten på plåten, fördela den jämt med en sked. Smeten ska vara relativt tunn. Ställ sedan in i ugnen i 6 timmar. Jag använde en varmluftsugn med fläkt, så beroende på ugn kan de behöva någon timme till.
    3. Stäng sedan av ugnen och låt dem svalna på eftervärmen, klipp sedan upp till remmar och rulla ihop :D

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben