Sockerfria havrekakor med ingefära

Serverar: 20 portioner

Tid: 20 minuter

Gott till kaffet.

Ingredienser

  • 100 gr smör
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 2 dl havregryn
  • 0,5 msk sötningsmedel
  • 1 tsk malen ingefära
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienserna till en deg. Forma bollar och lägg på plåt med bakpapper. Tryck till kakorna med gaffel. Grädda mitt i ugnen i 175° i ca 8 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    tilda95 28 januari 2010

    Hej jag undrar om man ska smälta smöret ?:S

    hobbe10 5 oktober 2011

    Ska man smällta smöret?

    bodinskan 28 november 2011

    Kna man använda flytande smör-rapsolja?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben