Sockerkaka med Baileys

Tid: 50 minuter

Perfekt för Baileys-älskare. Det blir en stor kaka. Använd stor form.

Ingredienser

  • 250 g. smör ( rumstemperatur )
  • 250 g. socker
  • 4 ägg
  • 375 g. vetemjöl
  • 3 tsk bakpulver
  • En nypa salt
  • 2 dl. Baileys
  • Instruktioner

    Vispa smör och socker poröst. Lägg till äggen, ett i sänder, under omrörnig. I en annan skål blandas vetemjöl,salt och bakpulver väl. Tillsätt detta i smör och äggblandningen. Till sist blandar man i Baileys. Grädda in ugnen i uppvärmd ugn. 180º, ungefär 50 minuter

    Liknande recept

    4.8
    1 h
    20
    8
    4.7
    1 h
    7-15
    10

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben