Sockerkaka med fläderblomssaft

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 1 timme

Tänk på att det är fläderblom och inte fläderbär

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 3 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl koncentrerad fläderblomssaft
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker poröst. Vänd försiktigt ner mjöl och saft.
    2. Häll ner i smord form ca 1½L.
    3. Ställ i nederst i kall ugn. Grädda i ca 1 timme i 170C
    4. När den är kall pudra med florsocker

    Liknande recept

    4.8
    1 h
    20
    8
    4.7
    1 h
    7-15
    10

    Kommentarer (1)

    SEAbjrpn 20 juli 2008

    Hej! Ska bli roligr att baka med fläderblomssaft i. Kram SEA

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben