Sockerkaka till tårtbotten

Serverar: 12 portioner

Lätt att göra innehåller inget margarin

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 3 dl socker
  • 1 dl varmt vatten
  • 3 dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker vitt och pösigt (viktigt) tillsätt vattnet i slutet av vispningen. Blanda mjöl och bakpulver och försiktigt ner i smeten. Grädda genast i nedre delen av ugnen i ca 35 min.
    2. Dubbel sats blir bra i en långpanna som är ca 25*35cm

    Liknande recept

    4.8
    1 h
    20
    8
    4.7
    1 h
    7-15
    10

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Sockerkaka
    Ett av våra mest klassiska bakverk, det är den mjuka och fluffiga sock...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben