Sörmlandslåda á la LCHF

Serverar: 4 portioner

Mycket gott!

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 pkt bacon
  • 2-3 st starka korvar, av chorisotyp
  • ½ vitkålshuvud
  • 1-2 gula lökar
  • 5 sorters peppar i kvarn
  • 2 tsk soja
  • 1 dl grädde
  • 1 dl crème fraiche
  • Instruktioner

    Stek bacon och tärnad gul lök, ett par minuter. Häll över i en stekgryta. Stek köttfärsen smulig i smör och baconfett med peppar. Häll över i stekgrytan. Stek korvarna skivade i slantar och häll över i stekgrytan. Tillsätt den strimlade vitkålen. Krydda med soja, något salt behövs knappt. Häll över grädde och CF och låt puttra på svag värme i ca 15-20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    lilladee 22 juli 2009

    suveränt god!

    christincarlsson 20 oktober 2011

    Gott :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben