Söta enchiladas med körsbär

Serverar: 4 portioner

Det är mycket svårt att motstå dessa bär- och ricottafyllda enchiladas, de är ljuvligt goda.

Ingredienser

  • 400 g körsbär på burk
  • 1 msk majsena
  • 2 msk strösocker
  • 4 vetetortillas
  • 250 g ricottaost
  • 2 msk florsocker
  • Instruktioner

    1. Blanda körsbären med sin saft, majsena och strösocker i en kastrull och värm upp. Koka upp under omrörning, ta av från värmen och låt svalna.
    2. Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta med en tortilla åt gången genom att lägga den på en plan arbetsyta. Skeda upp 3 msk ricottaost mitt på tortillan och lägg på 3 msk körsbärskräm. Rulla ihop och lägg på en plåt täckt med bakplåtspapper. Fortsätt på samma sätt med resterande tortillas.
    3. Grädda i ugnen 12-15 minuter tills gyllene och genomvarma. Sikta över florsocker och servera varma.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben