Sommarsallad

Serverar: 4 portioner

Kyckling- och potatissallad med svenska sommarsmaker.

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatis
  • 1 st kyckling, grillad eller stekt
  • 1 knippa dill
  • 2 st lökar, färska
  • 1 knippa rädisor
  • 3 msk olja, t ex rapsolja
  • 1 msk vinäger, t ex vitvinsvinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Borsta och koka potatisen i lättsaltat vatten med dillstjälkar. Ta bort skinn och ben från kycklingen. Skär köttet i bitar. Hacka dillen. Skiva löken och rädisorna.
    2. Blanda ihop olja, vinäger, salt och peppar i en stor skål.
    3. Dela potatisen i bitar och vänd ner den i dressingen. Vänd ner kycklingen och grönsakerna

    Liknande recept

    4
    30 min
    4-8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben