Sorbet på Campari och passionsfrukt

Serverar: 4 portioner

Tid: 2 timmar

En lättlagad och exotisk efterrätt på passionsfrukt och Campari

Ingredienser

  • 3 dl vatten
  • 2 ½ dl strösocker
  • 15 passionsfrukter
  • 1 ½ dl campari
  • Instruktioner

    Häll vatten och socker i en kastrull, låt koka upp och sedan sjuda i 5 minuter. Ta kastrullen av plattan och låt svalna. Halvera passionsfrukterna och ta ut fruktköttet, kärnor och saft med en sked. Rör om. Blanda passionsfruktsröran med Camparin och sockerlagen i en plastbytta och ställ den i frysen. Det brukar ta 2 timmar att frysa sorbet. Rör i sorbeten varje halvtimme. Servera som den är, med säsongens frukt eller med lite vaniljglass.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben