Spätta med currysås

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 20 minuter

Krämig och god fiskrätt

Ingredienser

  • 800 gram spättafilé
  • 2 lökar
  • 2 msk flytande margarin
  • 2 tsk curry
  • 3 msk tomatpuré
  • 4 dl fiskbuljong
  • 8msk matlagningsyoghurt
  • Hackad dill
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och fräs den tillsammans med curry i en stekpanna. Tillsätt tomatpuré. Häll över fiskbuljongen och rör ner matlagningsyoghurt.
    2. Rulla ihop spättafiléerna och lägg dem i såsen. Låt fisken puttra några minuter tills den är klar. Salta litegrann och strö sist över dillen. Servera med pressad eller kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben