Spagetti i vitlök

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 160 g spagetti
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 dl olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • Garnering
  • 1 msk färsk persilja
  • Instruktioner

    Koka pastan. Hacka löken (fint) och persiljan (grovt). Hetta upp oljan i en kastrull och tillsätt lök och lite salt. Låt fräsa på svag värme under omrörning. Låt pastan rinna av i ett durkslag. Rör ner löken och oljan i pastan och strö på rejält med svartpeppar och persilja. Servera med en tomatsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pasta carbonara
    En av de italienska pastarätter vi i Sverige kan det italienska namnet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben