Spaghetti à la diavola

Serverar: 4 portioner

Det här är riktigt gott!

Ingredienser

  • 1 dl köttbuljong (=vatten + buljongtärning)
  • 1 msk schalottenlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 tsk dragon
  • ½ tsk rosmarin
  • 2 krm cayennepeppar
  • 1 dl passerade burktomater
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 100 g riven parmesanost
  • ½ dl whisky
  • ½ dl persilja, finhackad
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Pasta
  • Instruktioner

    Fräs all lökhack och alla kryddor i rikligt med smör. Tillsätt whisky, tomaterna, buljong och grädde. Koka sakta i 5-7 minuter. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner den avrunna pastan med parmesanosten och såsen. Fördela på 4 tallrikar och garnera med persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben