Spaghetti in Fricassea di Pollo

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Spaghetti med kycklingfrikassé

Ingredienser

  • 400 g Barilla Spaghetti
  • 25 g smör
  • 400 g kycklinglårfilé
  • ½ gul lök, finhackad
  • 1 kvist färsk rosmarin, plockad
  • 1 dl torrt vittvin
  • 6 äggulor
  • ½ citron, saften
  • ½ dl vatten
  • 1 msk kycklingfond
  • Instruktioner

    1. Gör så här: Smält smöret på medelvärme. Skär kycklingen i 2x2 cm stora bitar och bryn tills den får fin yta. Tillsätt lök och rosmarin. Stek tills löken blivit genomskinlig. Häll på vin och kycklingfond. Sänk till medelvärme och låt det sjuda. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Mixa äggulor, citronsaft och vatten med stavmixer. Häll på äggmixen på kycklingen och rör hela tiden så att ägget inte stelnar. Ta bort från värmen när allt blandats. Blanda ned pastan.
    2. Tips! Tillsätt lite vatten från pastakoket om såsen blir för tjock!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben