Spaghetti med aubergine och tomatsås
Garam masala-kryddan är pricken över i:et i den här enkla pastasåsen.
Ingredienser
4 tomater
1 aubergine
1 lök
Spagetti efter hunger
4 msk ketchup
1 tsk garam masala
2 msk oliv- eller rapsolja
Instruktioner
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Hacka aubergine, lök och tomater grovt. Fräs grönsakerna några minuter i olivolja.
Tillsätt garam masala och ketchup och låt sjuda tills pastan är klar. Smaka av med salt och peppar.
Häll av vattnet och blanda pastan med tomatsåsen.
Liknande recept
Spaghetti med skinksås
4.4
4
12
Ullas köttfärsgratinerade aubergine
3
4
1
Spaghetti med skink & ädelostsås
4.6
4
4
Tonfisksås med spaghetti
4
30 min
3-4
2
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Aubergine på italienskt vis
4.2
4
7
Spaghetti Carbornara
5
4-5
1
Kryddig köttfärssås med aubergine
4.3
30 min
4
3
Tomatsås
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!