Spansk apelsinsallad

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 15 minuter

god fruktsallad. snabb och enkel

Ingredienser

  • 4-5 söta apelsiner
  • 2 bananer
  • 1 1/2 dl sherry, gärna söt
  • 25-50 gr blockchoklad
  • Instruktioner

    Skala apelsinerna och var noga med att få bort alla de vita hinnorna. Skär apelsinerna i skivor på en tallrik. Skala bananerna och skär dom i små bitar. Vänd dem i apelsinsaften på tallriken. Blanda frukten i en låg skål och häll över sherryn. Riv blockchokladen över salladen. Låt gärna salladen stå i kylen ett tag före servering. I stället för sherry, kan man hälla apelsinjuice över salladen. Variera salladen med att blanda i tex tärningar av äpple och päron.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben