Spansk Skaldjurscocktail sallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Den här rätten lämpar sig bra som förrätt eller vickning var mycket omtyckt av mina gäster. Måste serveras omgående. Det bildas ganska mycket saft av frukten

Ingredienser

  • 1 kg räkor färska eller ( kräftstjärtar i burk)
  • 2 mogna mango
  • 2 mogna papaya
  • 2 avokado
  • 4 urkärnade tomater (krossade tomater i burk)
  • 1 röd lök
  • 1 chili (eller chilipulver)
  • Dressing
  • 1-2 lime saften av
  • Salt
  • Peppar efter smak
  • Instruktioner

    1. Skala och skär skaldjuren i grova bitar. Spar några till dekeration
    2. Skala och kärna ur frukten och tärna dem
    3. Tärna tomaterna Finhacka lök och chili
    4. Blanda skaldjursköttet med övriga ingredienser. Smaka av med pressad lime, salt, peppar. Bjud i glasskålar eller cocktailglas. Ät och njut !

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben