Sparris med äggdip
Serverar:
6-8 portioner
Perfekt på påskbuffén.
Ingredienser
Ca 100 g boursinost
2 kokta ägg
Gräddfil
Salt
Peppar
1 knippa lätt förvälld grön sparris, gärna späd
1 citron
Instruktioner
Blanda ost och hackade ägg, spara en äggula. Späd med gräddfil till en dip. Krydda.
Lägg fyllningen i en spritspåse utan tyll och spritsa en klick i varje snapsglas. Ställ några stjälkar sparris i varje glas.
Toppa med smulad äggula. Sätt en tunn klyfta citron på kanten av varje glas.
Liknande recept
Grön sparris med pesto och pasta
4
10 min
2-4
2
Sparris som förrätt
2
25 min
4
3
Fiskfilé med räksås, champinjoner och sparris
4
Tortellinigratäng med sparris
3.5
4
2
GI- grillad röding och sparris
4
Färskpotatissallad med sparris och jordgubbar
8-10
1
Pasta med hummersås, räkor och parmesanstekt sparris
5
20 min
4
2
Fläskfilégryta med sparris, svamp och grädde
4.6
4
15
Krämig kycklingsoppa med sparris
4.2
30 min
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!