Sparris med kokos och limesås

Serverar: 4 portioner

Enkel förrätt.

Ingredienser

  • 200 g fryst eller färsk grön sparris
  • 2 1/2 dl kokosmjölk
  • 1/2 örtbuljongtärning
  • Rivet skal av 1 1/2 lime
  • 1-2 tsk pressad saft av lime
  • 1 krm salt
  • Instruktioner

    1. Koka sparrisen i lättsaltat vatten. Låt kokosmjölk och buljongtärning koka i en kastrull ca 2 min. Tillsätt drygt hälften av limeskalet. Smaka av med limesaft och salt.
    2. Fördela sparrisen på 4 assietter. Häll den varma såsen över och toppa med resten av det rivna skalet.
    3. Servera med bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben