Sparrisskinka på risbädd
Serverar:
4 portioner
Gott en fredagskväll!
Ingredienser
3 dl basmatiris
5 dl vatten
½ tsk salt
2 burkar (á 330 g) grön eller vit sparris
200 g rökt skinka i tunna skivor
2 dl crème fraiche smaksatt med paprika och chili
1 dl mjölk
2 dl riven ost
Instruktioner
Sätt ugnen på 250 gr.
Koka riset i vatten med salt ca 12 minuter.
Låt sparrisen rinna av. Lägg några sparrisar på varje skinkskiva och rulla ihop.
Blanda crème fraichen med mjölk.
Fördela riset i en ugnssäker form och lägg skinkrullarna ovanpå. Häll på crème fraichen och strö över osten.
Gratinera mitt i ugnen ca 10 minuter.
Serveras med en sallad och bröd
Liknande recept
Kassler på risbädd
5
1 h
4
1
Bröstfilé på rosa risbädd. Allt i ett.
4
1 h 45 min
4
5
Örtkyckling på risbädd
1
Kyckling på krämig risbädd
4.5
3
3
Örtkryddad ädelostkassler på risbädd
4
1 h
4
Gratäng för gastronomer
40 min
4
Hajo curiba
20 min
4
Lättlagad indisk rätt med många valmöjligheter
30 min
5-6
Laxfilé i hummersås
3.7
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!