Stekt bacon med senapsmarinerade rotfrukter

Serverar: 4 portioner

Snabbt, enkelt och gott

Ingredienser

  • 2 pkt bacon à 120 g
  • 4 potatisar
  • 2 morötter
  • 2 palsternackor
  • Marinad
  • 2 msk fransk grovkornig senap
  • 2 msk strimlad bladpersilja
  • 1 dl varm grönsaksbuljong
  • 1 msk olivolja
  • Instruktioner

    Stek baconet i en stekpanna. Skala potatis och rotfrukter, skär i mindre bitar. Koka dem nätt och jämnt mjuka i lättsaltat vatten i en kastrull. Häll av vattnet och låt rinna av. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål. Vänd de ljumma rotfrukterna i marinaden. Smaksätt med salt och peppar. Servera baconet med senapsmarinerade rotfrukter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben