Stekt gäddfilé

Serverar: 4 portioner

Den lättfångade Fisken

Ingredienser

  • 1 Gädda
  • Salt , peppar
  • 3 msk Smör
  • 1 Ägg
  • 2 dl Ströbröd
  • Instruktioner

    Rensa och file´a gäddan Panera den med ägg och ströbröd klicka i rejält med smör i stekpannan stek fisken 2-3 min på varje sida eller så länge att fiskköttet börjar släppa ifrån fiskbenen Salta och peppra Äts med kokt potatis , p-mos eller stekt potatis. Varva med grönsaker efter tycke och smak

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    falsterbo 16 maj 2008

    Om man filéar en fisk, hur kan man då kolla när benen börjar släppa vid tillagning?

    scuderiawalther 20 juli 2011

    Kanske har dom inte tagigt bort benen vid fileandet,bröstben(nederdelen efter nedre främre fenorn bakom (nedanför gälarna)) / ryggben kan ju vara kvar vilket är klantigt men helt vanligt av amatörer.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben