Stekt saltsill

Serverar: 1-4 portioner

Gott och smakrikt

Ingredienser

  • Saltsill
  • Smör
  • Gul lök
  • Mjölk
  • Panering
  • ströbröd
  • ägg eller mjöl
  • kryddor
  • Instruktioner

    1. Rensa sillen och lägg den i blöt dagen innan, ta upp den klyv den och bena den. Klicka i smör i en stekpanna och fräs löken tills den fått färg Ta undan löken från stekpannan och stek fisken i resten av smöret ( du kan panera den om du vill) Lägg upp fisken och häll i mjölken i stekpannan sedan den svalnat något, låt såsen koka upp och avsmaka den ( smaksätt efter behag)
    2. Äts med någon potatisrätt och gärna spenat

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    hebbe61 28 mars 2012

    Kanongott Speciellt med kokt potatis och stuvad spenat...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben