Stekt spaghetti

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Låter jätteläskigt, men är faktisk jättegott, vågar man så kommer man inte att ångra, den här rätten har jag hittad på själv och ingen har klagat på den än.

Ingredienser

  • 300 g spaghetti, ca
  • 400 g kassler eller falukorv
  • 1 gul lök
  • 1 burk majs
  • 2 dl gröna ärtor
  • 1 stor burk hela eller skivade Champinjoner
  • Margarin att steka i
  • 4 ägg
  • Salt
  • Peppar
  • Chilisås eller ketchup till servering
  • Instruktioner

    Koka spagettin. Skär kött i mindre bitar. Hacka löken. Stek kött, lök, majs, ärtor och champinjoner i maragarin i en stor stekpanna.Lägg allt det stekta åt sidan. Stek spagettin i samma fett, tillsätt resten vid behov. Vispa upp äggen i en skål, tillsätt äggen i spagettin, låt stelna, rör sedan ner det stekta. Låt allt bli varmt, krydda efter smak.. Servera Chilisås eller ketchup till och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Spaghetti med köttfärssås
    Vad äter vi svenskar till vår spaghetti? Köttfärssåsen är i ohotad top...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben