Stekt tonfiskmacka

Syrran tipsade om den här goda och enkla mackan. Den går givetvis att göra i smörgåsgrillen också. Receptet är på 2 dubbelmackor.

Ingredienser

  • 4 skivor franska
  • Smör att bre på mackorna
  • Valfri ost
  • ½ burk tonfisk
  • Rödlök efter tycke och smak
  • Sweet Chilisås efter tycke och smak
  • Matfett att steka mackorna i
  • Instruktioner

    1. Bred på lite smör på alla fyra skivorna.
    2. Lägg ostskivor på två av bröden, fortsätt att lägga på tonfisk, rödlök och sweet chilisås. Och lägg till slut på locket.
    3. Stek på medelvärme tills du ser att osten har smält. Ät och njut, jag var lite snål med sweet chilisåsen, nästa gång blir det mer av den.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Tova-Clara 8 mars 2009

    Dom e så goda. Om man vill kan man krydda med lite salt och pepper(svart)

    Miaria 28 juni 2012

    Helt okej macka. Man får dock ha på ganska mycket taiisås för att det ska bli lite smak på mackan,

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben