Stekt tunnbröd med naturlig anklever och smultronkräm:

Till Buffé bordet, alla kombinationer funkar!

Ingredienser

  • 1 st tunnbröd
  • 1 dl olja
  • Salt
  • 45 g smultron
  • 2 msk vatten
  • 0.5 msk socker
  • 90 g ankleverterrin av naturlig anklever
  • Några droppar smultron eller hallonvinäger
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär tunnbrödet i ½ cm tjocka strimlor. Stek i olja till fin färg. Lägg på papper och salta.
    2. Koka ihop smultron, vatten och socker i några minuter.
    3. Mixa sedan anklever med smultronkompotten, smaka av med några droppar vinäger, salt och peppar.
    4. Dela tunnbrödet på mitten och spritsa krämen på brödet och lägg den andra halvan ovanpå krämen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben