Strimlad biff i wraps
Serverar:
6 portioner
Greppvänliga biffwraps med sting av pepparrot.
Ingredienser
2 ½ tsk spiskummin
2 ½ tsk koriander
2 krm svartpeppar
2 tsk flingsalt
3 biffar, ca 500 g
½ msk olja
6 tomater
3 msk majonnäs
3 msk färskost med pepparrot, tex. Cantadou
6 stora vetetortillas
½ påse mixsallad, á 150 g
Instruktioner
Blanda kryddorna och gnid in köttet med dem. Stek köttet i oljan på hög värme, 2 minuter per sida. Lägg köttet att vila på en skärbräda 10 minuter.
Skölj och skiva tomaterna. Strimla köttet. Blanda majonnäs och färskost, bred tortillabröden. Fyll bröden med sallad, tomater och biff, rulla ihop.
Liknande recept
Strimlad biff med purjolök
4.4
30 min
6
29
Strimlad biff med bambuskott och champinjoner
4.8
30 min
4-6
39
Biff Fajita med grillad wrap
3
20 min
4
Strimlad biff med apelsin och ingefära
30 min
4
Biff med brysselkål och bönor
2
Pasta med strimlad lövbiff
4
4
1
Kycklinglever Biffar
2 h
6-7
Biff med ädelostgrädde
4.5
4
4
Biff à la Lindström
4.8
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!