Strimlad biff i wraps

Serverar: 6 portioner

Greppvänliga biffwraps med sting av pepparrot.

Ingredienser

  • 2 ½ tsk spiskummin
  • 2 ½ tsk koriander
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 tsk flingsalt
  • 3 biffar, ca 500 g
  • ½ msk olja
  • 6 tomater
  • 3 msk majonnäs
  • 3 msk färskost med pepparrot, tex. Cantadou
  • 6 stora vetetortillas
  • ½ påse mixsallad, á 150 g
  • Instruktioner

    1. Blanda kryddorna och gnid in köttet med dem. Stek köttet i oljan på hög värme, 2 minuter per sida. Lägg köttet att vila på en skärbräda 10 minuter.
    2. Skölj och skiva tomaterna. Strimla köttet. Blanda majonnäs och färskost, bred tortillabröden. Fyll bröden med sallad, tomater och biff, rulla ihop.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben