Superenkel rödspätta

Serverar: 4 portioner

Tog vad som fanns hemma och det blev supergott och enkelt!

Ingredienser

  • 6-8 st rödspättafileer
  • 2 påsar citron och dillsås (pulversås)
  • 4 dl creme fraiche
  • ½ tsk salt
  • 1-2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Lägg rödspättan i en stor ugnsform.
    2. Koka såsen enligt anvisningarna, tag kastrullen från värmen och rör ner creme fraichen. Smaka av med lite salt. Häll såsen över fisken och strö över riven ost.
    3. Gratinera i 200 grader 35-40 minuter.
    4. Servera med kokt potatis och ev. tomat-rödlöksallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    monicadanell 17 juli 2010

    Hej har nu lagat din rödsätta idag den är super enkel och god tack för receptet en solklar 5 från mig monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben