Marinad:
Riv skal från citronen och limen och lägg i en skål.
Häll sedan i olivoljan och sweet chilisåsen, pressa saften ur ena halvan citron och lime. Krydda med vitpeppar och persillade.
Dela kycklingfilén i 2-3 långa bitar.
Stek i stekpannan till den fått färg och krydda med salt, vitpeppar och persillade.
Lägg bitarna i en ugnsform, pensla på på nästan all marinaden.
Stek i ugnen ca 10 min eller tills kycklingen är genomstekt.
Servera med rostade rotgrönsaker.
Citron o lime kan aldrig bli fel när man marinerar Den underbara såsen av creme fraich o chili sås är verkligen enkel att göra. Styrkan bestämmer man själv. Man kan ju även tillsätta färsk chilli för att få lite xtra sting.
Mycke gott// Miaria
Citron o lime kan aldrig bli fel när man marinerar Den underbara såsen av creme fraich o chili sås är verkligen enkel att göra. Styrkan bestämmer man själv. Man kan ju även tillsätta färsk chilli för att få lite xtra sting. Mycke gott// Miaria