Supergod laxlasage

Serverar: 6 portioner

Tid: 40 minuter

Underbar laxlasagne!

Ingredienser

  • 1 stor burk keso naturell
  • 1 ½ dl grön pesto
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 400 g tinad spenat
  • 200 g fetaost
  • 400 g laxfilé
  • 12 st lasagneplattor
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Blanda keso, grädde och pesto i en skål. Tina spenaten och krama ur vattnet. Smula ner fetaost och tillsätt ev lite svartpeppar och salt. Rör ihop. Klipp laxen i små bitar. Varva kesoblandning, spenat, lax och lasagneplattor. Börja och avsluta alltid med kesoblandningen.
    2. Grädda i 225 grader i ca 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Soerbygubben 6 april 2010

    Testade receptet på min fru och några matglada vänner och rätten blev mycket uppskattad.

    lece 30 juli 2010

    Håller absolut med om titeln supergod, en klar 5:a får den av mej

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben