Superlätta jordnötskakor

Tid: 15 minuter

Glutenfria och mjölkfria och jättegoda, du gör dom på 15 minuter.

Ingredienser

  • 150 g jordnötssmör
  • 150 g strösocker
  • 1 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    Blir ca 20 kakor Rör samman alla ingredienser och rulla små bollar, ca 1 msk smet till varje, lägg på bakpappersklädd plåt och platta till dem lite. Jag la12 kakor på varje plåt. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i 7-8 minuter. Lossa från plåten och låt dem svalna på galler.

    Liknande recept

    4.7
    30 min
    20-30
    6

    Kommentarer (1)

    Hammantorp 28 januari 2011

    Jättegoda kakor som alla i familjen kan äta, både de som är glutenintoleranta o de som inte är det.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben