Surströmmingstunnbröd - glutenfritt

Serverar: 14 portioner

Enkelt och lätt att göra

Ingredienser

  • 2 dl vatten
  • 1 msk fiberhusk
  • 5 dl grovt mjölmix
  • 1 tsk hjorthornssalt
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk brödkrydda
  • Instruktioner

    1. Låt fiberhusk och vatten svälla i 5 min. Blanda allt till en deg. Dela i 14 bitar. Kavla tunt, tunt. Sist med kruskavel.
    2. Grädda i torr stekpanna tills brödet är torrt.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (1)

    eliisac 23 augusti 2010

    Bakade tunnbrödet åt min man inför surströmmingspremiären. Håller med om att det är lätt att baka. Maken uppskattade brödet och ger det en 5.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben