Sussies chokladkakor
Tid:
1 timme
Supergoda småkakor.
Ingredienser
200 g margarin
2 1/2 dl socker
5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
1 ägg
Instruktioner
Ugnstemp: 200 grader, varmluft 175 grader.
Blanda alla ingredienserna till en smidig deg. Spritsa ut ut degen på bordet till långa ormar, dela den sen i ca 2 cm långa bitar och gör kransar av den. Lägg dem sen på smord plåt eller bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 8 min.
Liknande recept
Chokladkaka
4
1 h
20
Skurna chokladkakor
4.9
60
7
Sivs chokladkaka
4.9
50 min
12
4
Vit chokladkaka med lingonglasyr
40 min
15
Mörk chokladkaka
1 h
5-6
1
Chokladkaka med kokos
3.5
15 min
6
2
Fransk chokladkaka
5
10-12
Chokladkaka på gräddfil
4
45 min
1
1
Mjuk chokladkaka med vit glasyr
5
8-10
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!