En tacopaj som går att variera i oändlighet och mycket mättande.
Behöver ej förgräddas.
Ingredienser
Pajdeg
1 ½ dl grahamsmjöl
1 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
3/4 dl olivolja
½ dl vatten
Fyllning
400-500 g köttfärs mager
1 gul lök stor
1 påse tacomix
0,5 dl vatten el 1 dl krossade tomater
Ev. krossad svartpeppar
Ev. cayennepeppar
Ev. tabascodroppe/ar
Ev. chilipulver
Täcket
2 dl creme fraiché 2%
2 st vitlöksklyftor rivna el. pressade
5-6 msk Salsasås hot
1,5-2 dl riven ost 12%
Salt
Peppar
Garnering
1,5 2 dl riven ost 12%
Ev. tomater skivade
Ev. ananasringar
En Jättegod tacospaj, Tack för ett riktigt bra recept Tine
Hej en super god tacopaj har inte ätit godare kommer att bli min favo kram/ monica
Tack snälla för en god fredagsmys middag med din tacopaj, allt var supergott. Presic den styrkan på kryddning som vi gillar. Ända minuset var att pajdegen inte var god i vårt tycke, men det ska ändras tills nästa gång vi äter den.