Svampburgare

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ett vegetariskt alternativ

Ingredienser

  • 1 lök
  • 300 g svamp
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 1½ dl vatten
  • 1 tsk grönsaksfond
  • 1 tsk citronsaft
  • ½ tsk muskot
  • 1 dl c:a 90 g)couscousgryn
  • 1 hårdkokt ägg
  • Salt
  • Peppar
  • 1 ägg
  • Ströbröd
  • Instruktioner

    1. Bered couscousen enligt anvisningarna på paketet. Stek lök och svamp i en liten klick smör eller olja. Rör i mjöl, fond, vatten och citronsaft. krydda och låt sjuda till det tjocknar, dra från värmen. Tillsätt couscousen samt finhackade hårdkokta ägget. Låt svalna!
    2. Forma biffarna och vänd i ett lätt uppvispat ägg, panera i ströbröd och stek.
    3. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Svamprätter
    Äntligen är det svamptider! Det är det bästa med att sommaren börjar g...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben